Week 51: Het Glazen Huis

Als je in Haarlem woont kan je er gewoon niet omheen: Serious Request 2014. Het Glazen Huis staat dit jaar op onze eigen Grote Markt. Ja, ik mag ‘onze eigen’ zeggen. Precies 4 uur geleden gingen Domien, Gerard en Coen het huis in en ik was er uiteraard bij. Gewoon omdat het kan.

Maar wat is het anders dan als je het op tv ziet! Afgelopen jaren heb ik het (redelijk) gevolg op tv. Tijdens het schrijven van m’n scriptie, op kantoor, bij familie feestjes en ook gewoon als ik alleen thuis was. 101tv of 3fm stond altijd aan. En altijd leek het super druk en kon je in geen mogelijkheid vooraan staan.

Zo was het vanavond ook. Voordat ik naar de Grote Markt liep keek ik uiteraard op tv naar het tafereel dat zich 2km verderop afspeelde. Het was bizar druk! Goede zaak! Tijd om er heen te gaan!

Na wat berichten met vrienden die er al waren ben ik er ook maar heen gelopen. Gezellig druk! Plek zat eigenlijk! Ruimte om je heen om lekker te bewegen! Prima! Biertje bij de bar gehaald en lekker ouwehoeren met iedereen. Kijk je op de schermen: Tering wat is het druk!! Kijk je om je heen: oh lekker de ruimte! Heerlijk. Zo moet het zijn.

Uiteraard ben ik ook nog ff naar voren gegaan! Dat huisje moet van dichtbij bekeken worden! En ja, ik kwam in beeld. Voor de mensen thuis: die met die witte muts 😉 Wat dansjes, biertje en gezwaai naar Guus Meeuwis (ja, die was er ook) ben ik weer naar huis gegaan. Er moet morgen ook gewerkt worden mensen. Ja pap, ik leer het wel een keer.

Volgende week vakantie. Dus waarschijnlijk ben ik er vanaf nu iedere avond wel een keer om de mannen aan te moedigen. Alle gezelligheid op een stokkie zeg maar 😉 Wat een feest! Was super gezellig!

Van de week ook nog een nachtje in het callcenter denk ik. Dat wordt helemaal hilarisch! Dit wordt zo’n top week, ga absoluut de schade van week 47 en 48 inhalen! En week 50.. ja die staat al, maar die komt later pas online.. spanning moet je opbouwen is me verteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *