Week 50: Liefdesbrief

Holy freakin’ moly… Dit is er echt eentje!

Zoals jullie wel weten ben ik actief op de dating app Tinder. Ik haal er af en toe een leuke date vanaf (zoals jullie ook wel gelezen hebben). Nu heb ik sinds kort contact met Paul (nee, niet m’n broertje). Een lange, knappe en vooral leuke vent met humor! En hij woont blijkbaar twee straten verderop, 2 km hemelsbreed. Na wat heen en weer ‘gechat’ kwam het onderwerp daten, want we moeten elkaar binnenkort wel zien na zulke leuke gesprekken! Ik wil perse op een originele date, iets geks doen in de stad ofzo. De standaard koffie of een drankje doen is taboe. Waarop hij vroeg wat m’n leukste date tot nu toe was. Kon niet missen dat ik uiteraard (enigszins trots) een linkje stuurde van m’n blog: Open Huizen Route op eerste date. Hij vond het gelukkig super tof! Echter had hij nu ook mijn adres, aangezien er ook een blog is over het kopen van m’n huis

Vanavond kwam ik laat thuis van de volleybal en bij binnenkomst lag deze brief op de mat:

 20150102_214218

En NEE, beste mannen in m’n leven, ik heb nog NOOIT een handgeschreven liefdesbrief gehad!

ps 1. Sorry Paul, ik heb nu wel aan de grote klok gehangen dat we elkaar via Tinder kennen 😉
ps 2. Sorry Paul, maar ik heb deel II ook live gezet!

2 thoughts on “Week 50: Liefdesbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *