Week 43: Haunted House (1e date)

Jaja, het is al week 44, maar ik heb vorige week niks gedaan en deze week wordt een knaller! 😉

En ik probeer weer een before-after blog!

BEFORE:

Tsja, gister zag ik de oproep op The Inner Circle (dating site A’dam) en heb er op gereageerd. Zoals ik ooit de oproep deed voor een Open Huizen Route als eerste date, deed Rob de oproep voor een avondje griezelen in een Haunted House in Amsterdam. Rob, een Amerikaan uit Boulder CO (ben ik geweest), 1.89m, sportief, houdt van een dansje en een drankje, zelfde muzieksmaak en bovenal: humor. Dat is mooi 🙂 Uiterlijk gaan we het pas overhebben na de date.

Ja, ik ben wel zenuwachtig, maar dat is waarschijnlijk omdat ik net de site heb bekeken van dat Haunted House. Dat wordt echt gewoon gillen… Freaky eng gewoon. Dus hoe erg die date ook is, daar maak ik me niet zo druk over. Met een beetje humor komt dat wel goed. Maar die griezels, verklede mensen, schrikmomenten en dat alles met een wijntje op… tsja… dat kan echt niet anders dan gillen en rennen worden.

En weet je wat het mooie is: zelfs als je weet dat je gaat schrikken, dan schrik je alsnog… Nu hopen dat mn date niet om te schrikken is 😉

Tot zo!

AFTER:

Om 21.00 afgesproken bij Boom Chicago, daar waar ze de zalen en gangen tot een freakshow doolhof hadden omgebouwd. Rob stond me buiten op te wachten omdat ie dacht dat ik bang zou worden van “the man with the chainsaw”. Lief van hem, want die kerel was ook echt eng…

Eerste indruk van Rob? Iets groter dan ik, beetje kaal, integer, lief, beetje onzeker en galant. Ik hoor mn vriendinnen al denken: “niet haar type!” En dat dacht ik zelf ook… :s

Maar dat mocht de pret niet drukken natuurlijk! We beginnen net! Eerst maar een biertje er in en wat casual small talk. Beetje over Boulder,  beetje over Kraggenburg, werk, vrienden, hobbies… Ja best saaie gesprekken 😉 Waarom had ik niet een paar stomme vragen bedacht!? Slechte voorbereiding Joos!

Uiteindelijk besloten de freakshow te beleven, een doolhof door het oude rozentheater. Eerst nog even piesen (want dat doen vrouwen heb ik gehoord, piesen) om ongemakkelijke ongelukjes te voorkomen en toen naar binnen! Spannend!

Toch wel fijn dat ik niet alleen was, ik duwde Rob de hele tijd vooruit om te kijken wat we gebeurde hehe! Maar die freaks komen ook van opzij en van achter, dus je gilt en springt toch wel in t rond. Mooi was ook dat je overal gegil van andere mensen hoorde. Je wist alleen niet waar of waarom… Rob had blijkbaar t gevoel dat ie mn hand moest vasthouden, maar die poging mislukte 🙁 sorry Rob

Het was eng, spannend en vooral een hilarisch doolhof. Je ziet niks en opeens staat er een zombie naast je te schreeuwen of juist alleen maar te staren… Freaky! En ok, ik heb Rob toch een paar keer vast gepakt uit angst 😉

Na ruim 20 minuten sta je weer buiten met de adrenaline die door je aderen jaagt. Nog maar ff een biertje, door al dat gegil had ik toch wel een droge mond gekregen!

We hebben de avond afgesloten met een wandeling naar het station, waar hij me netjes op de trein zette. En nee, hoe duidelijk hij ook probeerde om dichtbij te komen, ik heb hem niet gezoend. Hij was t gewoon echt niet.. Die freakshow dan weer wel. Geweldig! Volgend jaar weer haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *