Week 42: Van alles en nog wat…

Deze week was een beetje een chaotische week. Dinsdagochtend om 2:00 kwam ik terug van vakantie, dus ik kan nog steeds zeggen dat ik deze week in Griekenland de Sirtaki heb gedanst en borden kapot heb gegooid, maar dat telt niet echt.

Dinsdagavond had ik de eerste thematraining voor mijn vrijwilligerswerk tijdens Serious Request. Ik blijf het zeggen: heftig onderwerp, wordt een zware week in december.

Woensdag was ik voor het eerst bij de ABN om te regelen dat ik lid ben van een Vereniging van Eigenaars. En uiteraard voor t eerst met mijn bruine kop op kantoor gekomen. (telt niet echt als nieuw ding he..)

Donderdag had ik mijn eerste meeting met de Sponsorcommissie van VC Spaarnestad. Ja ja, ik ben nog al aan het vrijwilligen de laatste tijd. Ik ga me inzetten voor het werven van sponsoren en de zichtbaarheid van de club in Haarlem.

Vrijdag eindelijk weer een ‘normale’ stapavond met m’n vriendinnetje Iza (voor de zoveelste keer).

En toen was het weekend en heb ik alleen maar geslapen… Dus ja, wie weet er nog iets nieuws dat ik in de komende 7 uur kan uitvoeren?

ps. ik heb nog geen passende foto voor dit blog, vandaar deze heerlijke foto. Kan je toch nog een beetje genieten van deze pagina… ik in ieder geval wel 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *