Week 34: Op de radio

Nog een nieuwe ervaring die met Lowlands te maken heeft! Want naast m’n tattoo, ben ik ook op de radio geweest. 3FM uiteraard 🙂 Vanuit de auto… om 5 uur ’s nachts…

Suzan had het grandioze idee om niet te drinken de laatste avond zodat we eventueel nog ’s nachts weg konden rijden. Dat wist ik niet, maar toen we om 3 uur het terrein afliepen richting de camping, kwam dat idee natuurlijk als geschenk uit de hemel. Niet meer in die koude tent op een dun matje… maar vanavond weer lekker in m’n eigen bed!

Dus hoppa, wij snel alle zooi inpakken en richting de auto. Natuurlijk stond de radio in de auto op 3FM en in het programma belden ze mensen die vertelden over hun weekend. Dus ik stuurde stiekem ook een berichtje:

Hey Herman, wij rijden nu net weg van Lowlands! Was prachtig mooi zo! Ff groetjes aan Suzan, onze super taxi chauffeur van deze nacht. Thanks Suus! X Chris en Josien.

Nog geen tien minuten later, om 4:50 om precies te zijn, werd ik gebeld door Anoniem. “De radio belt meeeee!!”

Het resultaat beluister je hier (ff doorspoelen naar 50:56): http://www.3fm.nl/a/ug/291658 

Let overigens niet op m’n brakke, zwoele stem. Ik was kapot! Chris en Suus gingen stuk uiteraard haha! Nogmaals bedankt lieverds, was een fijne terugweg! Mooie foto ook van jullie 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *