Week 32: Housewarming

Neeee ik heb echt nog nooit een housewarming gevierd! Niet in mijn studentenhuizen in Leeuwarden en ook niet in mijn eerste huis in Haarlem. En als je dan toch een huis koopt, dan schijnt een housewarming echt verplicht te zijn!

Ik ben nooit zo van dingen vieren van mezelf. Wel van anderen. Die feestjes ga ik het liefst zo veel mogelijk af. Maar mijn eigen verjaardag is een klassiek voorbeeld van nog-bijna-nooit-gevierd. Waarschijnlijk omdat ik het inkopen van de hapjes en de drankjes en het vervolgens opruimen van alle zooi nooit zag zitten 😉

Afgelopen weekend wilde ik dus in 1x alles gehad hebben. Maar dat gaat natuurlijk niet. Ik heb geen kasteel gekocht (al noem ik het wel zo) dus niet alles en iedereen past er in. Vandaar dat ik er voor heb gekozen om alleen vriendinnen uit te nodigen. Dus de mannen moesten zich maar lekker ergens anders vermaken! Al denk ik niet dat ze daar heel rouwig om waren 😉

Dus om het een keertje lekker kort te houden: vrouwen, cadeautjes, huisje kijken, Radler biertjes, dansen, vrouwenpraat, roddels en achterklap, hartjes toiletpapier, tequila, stappen, mannen, Stiels, wodka lime, dansen (had ik die al gehad?), sjansen, logees, ontbijt, katertje en opruimen. En dat laatste viel me alles mee! Misschien moeten de mannen vaker thuis blijven… 😉

Was een super geslaagd feestje meiden! Allemaal super bedankt voor de leuke cadeaus en super gezellige avond! Heb er echt heel erg van genoten 🙂 En nee mannen, ik doe geen aparte housewarming voor jullie! En ja familie, ik nodig jullie zeker nog een keer uit voor de koffie en thee. De tequila en wodka lime laat ik dan wel even achterwege… denk ik?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *