Week 22: Nummer op bierviltje

Flirten, dat kan ik wel. Ik vind het zelfs leuk om te doen. Maar wel op de subtiele manier. Ik zal mezelf nooit voor de leeuwen gooien, ik ben natuurlijk niet op zoek naar een afwijzing… een beetje oogcontact is meestal genoeg om in contact te komen met leuke mannen. Het praatje daarna doet dan de rest wel. Tot op heden…

Weten jullie nog, mijn speeddate avontuur?? Zie week 11. Dat was in de Jopenkerk in Haarlem. Voorafgaand zaten Iza en ik daar aan de bar met een leuke barman te praten. We waren slechte openingszinnen aan het bedenken en hij kwam met “Ik heb een kind, hoe vind je dat?”. En sinds die avond vragen we ons af of hij nou een geintje maakte of ook echt een kind heeft. Die mooie man…

De barman in de Jopenkerk. Die leuke barman in de Jopenkerk. Ik kon het goed met hem vinden. We hadden vanaf die avond een klik. Iedere keer als ik daar ben, is er contact. Meestal alleen ‘hoi’ of ‘ hoe is t?’. Altijd overduidelijk een paar keer oogcontact of een lachje. Zelfs een keer gratis biertjes. Altijd een beetje geflirt. Leuk 🙂 en goed voor m’n ego. Maar meer niet… en dat is vreemd. Normaal had ik al wel een gesprek met zo’n man gehad… Zou hij dan toch een kind hebben? Maar waarom flirt ie dan zo met me? Mysterieus…

Gisteren zaten Iza en ik voor de zoveelste keer Lentebier te drinken op het terras bij de Jopenkerk. De leuke barman kwam even hoi zeggen, begon over het heerlijke warme weer en ging weer aan het werk. Duidelijk geflirt! Hij wilde even de aandacht, want als barman werk je niet op het terras, maar binnen. Duidelijk. Iza vond dat het tijd werd om actie te ondernemen. “Schrijf je naam en telefoonnummer op, hij is te verlegen blijkbaar om die stap te nemen!” Jaaa… dikke doei. Lekker afgezaagd zeg. Iza: “Wel goed voor m’n blog!” Hmmm ok. Iza had m’n nummer al opgeschreven voordat ik er erg in had. Hup, naar binnen!

Ik naar binnen. Ik keek hem recht aan. Hij lachte en stak z’n hand op. Toch maar even doorgelopen naar de wc. Pfff wat stom dit. Hoe ga ik dit doen? Fuck fuck fuck… doe normaal Joos… Ok, final check op haar en make up… Go!

Eenmaal bij de bar:

Ik: “Hoi, ik bedenk me net dat ik jouw naam helemaal niet weet.”
Hij: “Hoi, ik ben Paul” (ow… zo heet mn broertje ook…)
Ik: “Hoi, ik ben Josien. Vraagje, heb jij een vriendin?”
Hij: “Ik ben getrouwd en heb een dochter” (aaaaaaaaahhh NEE)
Ik: “Ow dus toch! Iza en ik vroegen ons al af of je een grapje maakte toen!”
Hij: “Kijk, ik heb wel een foto”
Ik: “Ah schattig!” (Ik moet hier weg!!!!)
Hij: “Ja, net 8 maanden”
Ik: “Hoe heet ze?” (ondertussen werd het bierviltje in m’n hand verfrommeld)
Hij: “Hannah”
Ik: “Mooie naam” (fuuuuuuuuuccckkkkk)
Hij: “Dank je, hoe is t verder met je?”
Ik: “Goed… blablabla… ik moet weer gaan, Iza zit te wachten, we gaan naar de film… blabla doei”

Aaaaaaaaaaahhhhhh ik wist niet hoe snel ik van het terras af moest. Iza natuurlijk vet hard lachen! Wat gênant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *