Week 21: Veel nieuwe dingen

Zo, als je via Facebook op deze pagina bent gekomen, dan vraag ik me echt af hoe erg het met je gesteld is. Aangezien er bij die link heel groot stond: Niet klikken, niet lezen, kansloos verhaal! Maargoed, ik ben ook zoooooo interessant dat je zelfs dit soort verhalen van me wilt lezen… vertrouw me, interessanter dan dit wordt het niet.

Afgelopen week heb ik namelijk veel nieuwe dingen gedaan, maar de meeste zijn het vermelden niet waard. Ik geef je een lijstje:

– Voor het eerst alleen in mijn eigen nieuwe huis geweest
– Voor het eerst kozijnen geschuurd en geverfd
– Voor het eerst een laminaat vloer laten leveren, die vervolgens niet gelegd werd
– Voor het eerst een tegenvaller met mijn nieuwe huis, zie bovengenoemde
– Voor het eerst naar de AffiliateDag in Utrecht voor mijn werk
– Voor het eerst met de concurrent gesproken
– Voor het eerst opzettelijk, zonder reden ruzie gezocht in een feesttent
– Voor het eerst dezelfde feesttent uit getild worden (geheel vrijwillig, uiteraard)
– Voor het eerst lid van een Vereniging van Eigenaars
– Voor het eerst op mijn vloer geverfd (zie foto)
– en nog een heleboel dingen die nieuw zijn voor een nieuwe huiseigenaar

Maar niks boeiend genoeg om een blog over te schrijven. Dus ik heb er voor gekozen om jullie daar niet mee te vervelen! Ga maar weer lekker verder met je timeline op Facebook 😉 Die is veel boeiender dan dit berichtje!

Ik hoop je komende week een beter verhaal te geven! Lang leve de spontaniteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *