Week 17: Twee keer raak!

Er wordt me vaak gevraagd wat ik allemaal nog op de planning heb staan aan nieuwe dingen. Men is nieuwsgierig en hoopt dan natuurlijk op spectaculaire ideeën. Die zijn er ook, genoeg zelfs! Maar men verzint ook graag activiteiten voor me. Meestal komen ze aan met acties die alleen mogelijk zijn aan de andere kant van de wereld, heel veel geld kosten of gewoon gênant zijn. Daarnaast kan ik niet iedere week m’n adrenaline level naar het niveau van de Euromast brengen (nee echt niet). Dus het geheim zit em in de kleine dingen.

Daarom heb ik deze week niet iets gepland, maar zou ik zien of er iets nieuws me overkwam. En dat is gebeurd! Twee dingen zelfs. En dat heeft niet eens met Koningsdag te maken.

Heel saai eigenlijk, maar dinsdag gingen we met een aantal collega’s een hardloop clinic doen in het Westerpark. Voor het eerst met collega’s in sportkleding en ook daadwerkelijk trainen. Niets geks aan eigenlijk. Is ook helemaal niet vreemd. Maar wel iets nieuws! Dus dat telt 😛 Hardlopen is “zeg maar niet echt mijn ding”, maar dit was goed. Ik laat mezelf niet snel kennen, dus ik heb uiteraard onwijs last gehad van spierpijn. Een (uiteindelijk) positieve ervaring in ieder geval!

Als tweede ben ik voor het eerst in Haarlem in een reuzenrad geweest. Ondanks het onweer draaide het rad nog, dus samen met Iza kon ik de stad bezichtigen. Super! Het hele idee van het reuzenrad is natuurlijk dat je de stad van boven kan bekijken. Er is verder niet veel bijzonders aan. Beetje in een bakje rondjes draaien terwijl er verder niks gebeurd. That’s it. En toch wilde ik het zien. Haarlem is een ontzettend mooie stad met een rijke geschiedenis. Vanuit het reuzenrad is dit nog veel beter te zien. Ik moet bekennen dat ik verliefd ben op Haarlem, dus ik ben bevooroordeeld, maar Haarlem is prachtig. Om in te wonen, maar ook om eens van bovenaf te bekijken 😉

Dus deze week twee nieuwe ervaringen, ookal zijn ze niet spectaculair. Zo moeilijk is het dus eigenlijk ook weer niet om iets nieuws te verzinnen! Op naar volgende week 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *