Week 1: Bloggen

De eerste week van 2014. De eerste week dat ik ook iets nieuws moet doen. Uiteraard had ik me hier al op voorbereid! Het blog zelf opzetten, dat moest nog gebeuren en kon ik mooi doen in deze week van Oud en Nieuw 🙂 Ik had al eens wat gelezen, geprutst en gedaan, maar echt serieus iets neerzetten was nog niet echt gelukt. En dat terwijl ik dit domein al een paar jaar in handen heb… Wél een grandioos domein, maar geen enkel grandioos idee voor wat ik er mee ga doen! Bloggen werd het dus niet. Toch bijzonder, nog voordat ik begon had ik al een writersblock…

Aan het einde van het jaar kom je wel eens in zo’n melancholische bui en blik je terug op het afgelopen jaar. Wat was het absolute dieptepunt (ja, dieptepunten noem ik in zo’n bui als eerste) en wat was echt fantastisch? En dan ben ik totaal niet van de voornemens, maar de vraag kwam daarna toch: wat zijn je voornemens voor 2014? Op de een of andere manier waren de activiteiten die helemaal ‘super-te-gek-kicken-cool-gaaf’ waren, de activiteiten die ik nog nooit eerder had gedaan. Denk aan getuige zijn bij m’n zus haar huwelijk, kite surfen, Klunen in Breda en bijvoorbeeld mijn nieuwe baan. Dus waarom niet een heel jaar laten bestaan uit nieuwe activiteiten, ervaringen en belevenissen? Mooi voornemen 🙂

En hoe leuk is het als ik deze nieuwe ervaringen kan delen! Ik weet nu dus WEL wat ik met Grandi-Joos.nl moet! Met iedere week een nieuwe ervaring, verschijnt er ook iedere week een nieuw blog. Met als mooi eindresultaat: 52 nieuwe ervaringen in 2014. Grandi-joos toch?

Mijn eerste nieuwe ervaring voor 2014 is dus hiermee mijn eerste post op mijn eerste blog (die ik inmiddels al 5x herschreven heb…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *