Dit blog

Kaapverdië Kenya

Hi! Ik ben Josien, avonturier, dromer en dwaas. Dit is mijn blog, waar al mijn nieuwe avonturen van 2014 te vinden zijn. Ik ben namelijk van plan om in 2014 iedere week iets te ondernemen/ervaren/doen dat ik nog nooit eerder heb gedaan. Dat klinkt spannend en veelbelovend, maar dat valt wel mee. Ik ben niet van plan om iedere week te bungeejumpen, een Irish Folk Festival te bezoeken of vrachtwagen te (leren) rijden. Nee, ik bedoel OOK bloed donor worden, leren mediteren of de hond van de (nog) onbekende buurman uitlaten. Van alles wat dus! Noem het een goed voornemen voor 2014, noem het ‘lastig’ of noem het een grappig idee, dat is het allemaal. Ik heb er (hopelijk) vooral veel lol aan en daar gaat om 😉

Als je dit blog een tijdje volgt kom je steeds meer van me te weten, ik schrijf namelijk iedere week over mijn nieuwe ervaring. Op deze pagina ga ik dus niet te veel over mezelf vertellen. Dat beeld van mij mag je lekker helemaal zelf gaan vormen 😉 . In mijn eerste blog staat meteen hoe dit blog tot stand kwam. Misschien ga ik nog een To Do List toevoegen zodat je kan zien wat er allemaal nog kan gebeuren dit jaar. Misschien laat ik mijn followers wel met ideeën komen… Wie weet wat het jaar brengt! Ik heb er zin in!

Wil je als eerste weten wanneer er een nieuw blog live staat? Schrijf je dan in en ontvang een mailtje zodra ik wat nieuws heb!

Xx