Week 47 + 48: Falen in je goede voornemen

Ja, iedereen heeft zo z’n zwakke momenten. Mensen die stoppen met roken hebben toch die ene sigaret opgestoken. Mensen die meer willen sparen slaan een maandje over. Mensen die iedere week iets nieuws willen doen verzaken ook…

Helaas, nu dus twee weken niks nieuws gedaan. Druk gehad, ziek geweest en al dat soort excuses… :S Ik kan vast wel iets geks verzinnen dat nieuw was, maar dan voldoen ze gewoon niet aan m’n eisen van “nieuw”. Voor het eerst me niet aan mijn goede voornemen houden? Ik heb nooit aan goede voornemens gedaan, dus dat was lekker makkelijk… Maar het telt niet.

Ik beloof dat ik het goed maak! Er komen zeker 52 nieuwe dingen aan het einde van het jaar op de lijst te staan. Ik heb dus wat in de halen. Lekker dat ik dit aan het einde van het jaar plan, want dan heb ik natuurlijk nog alle tijd!! 🙁

Hulp in deze onzekere tijden is zeker gewenst!

@Carmen, ik wil dat kussengevecht doen!
@Trea, voor jou (nog) een subtiele vermelding als je met een grandi-joos idee komt
@Iza, ogen en oren open houden tijdens Serious Request, komt vast een mooi idee aan bod
@iedereen, kom maar door met de ideeën!!

One thought on “Week 47 + 48: Falen in je goede voornemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *