Week 39: Hunkemoller Factory Sale

Chaos, vechtende vrouwen om een bh-tje, grote bakken met lingerie en bovenal veel gekrijs… dat is wat ik er van verwachtte: de Hunkemöller Factory Sale. De uitverkoop waar alles over de toonbank gaat voor bijna niks. En daar gingen Carmen en ik afgelopen vrijdag naartoe. Dus gewapend met kniebeschermers, lange nagels en zweetbandjes kwamen we in Hilversum aan.

Ok, misschien is dat een beetje overdreven…

Allereerst zijn wij vrouwen helemaal verdwaald in Hilversum (zowel met bus als wandelend). We kwamen na 40 minuten erachter dat we een rondje Hilversum hadden gedaan en onze eindbestemming nog geen 10 minuten lopen was vanaf het station. Maar door te verdwalen beleef je de leukste avonturen! Zeggen ze. Dit keer niet zo veel. Helaas.

Toen we dichter bij het distributiecentrum kwamen zagen we al wat meiden lopen met enorme tassen van de Hunkemöller. “Wat hebben die allemaal gekocht joh!? Niet normaal!” Gelukkig kwamen we al wel in de buurt van onze bestemming.

Eenmaal (of eindelijk) daar kregen wij bij de entree die zelfde grote tas aangereikt. Alles wat bij de kassa in die tas zit, reken je af en neem je mee. Zo simpel. Na één stap binnen gezet te hebben zagen we het walhalla van lingerie: rekken vol met felle kleuren en pikante stofjes. Zie de foto voor een indruk.

Dus in onze aanvalshouding mengden wij ons tussen de andere voornamelijk vrouwelijke bezoekers. Voornamelijk ja, want hier en daar waren er toch echt kerels meegesleurd naar dit event. Of misschien dachten die dat het een kussengevecht van vrouwen in ondergoed zou zijn… Een hele andere verwachting die ik had. 😉 Maar nee, passen was niet toegestaan, laat staan kussengevechten. Dus geen Sylvie’s Bra Party.

Na een uur struinen hadden Carmen en ik allebei deels gevonden wat we zochten. Ik had bijvoorbeeld leuke bikinibroekjes gevonden, maar de bovenstukjes nog niet. Carmen bleek een held te zijn in het vinden van deze bovenstukjes 😀 En zo vond ik ook weer de dingen die zij nog nodig had. Een top team!

We kregen inmiddels ook wel pijnlijke voeten. Daar hadden meer mensen last van, gezien de vrouwen die op de grond zaten om te inventariseren wat ze al verzameld hadden. Dus een laatste blik op wat we nog ‘nodig’ hadden, nog in wat dozen gegraaid en toen door naar de kassa!

Zo leuk! Ik had 14 stuks en was maar € 47.50 kwijt! Thuis uiteraard alle prijskaartjes goed bekeken en toen bleek dat ik eigenlijk € 277,85 kwijt was geweest als ik dit in de winkel had gekocht. Dus dan ben je nog vrolijker natuurlijk! Dan is het opeens niet meer erg om 5 bh’s (incl. hangers) uit de knoop te halen of de negligéetjes van de grond te rapen. Geen ruziënde vrouwen overigens, voor wie dat nog wilde weten 😉

Super geshopt dus! Thanks Carmen voor de invite, volgende keer wil ik zeker weer!

De Hunkemoller-Selfie! Met onze vermoeide gezichtjes 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *