Week 35: Achter op de motor

Zo spannend was het niet, maar ik had echt nog nooit bij iemand achter op de motor gezeten. Dus toen ik het aanbod kreeg kon ik niet weigeren natuurlijk! Dus afgelopen zondag, op de valreep van week 35, kon ik toch nog iets nieuws meemaken!

En ja ik kan hier ontzettend veel woorden aan besteden over hoe of wat, maar zoals ik al zei: zo spannend was het niet. Het enige wat ik wel spannend vond was de eerste rotonde. Die heb ik serieus met mn ogen dicht gedaan omdat het gevoel zo vreselijk aar is als je achterop zit. Vroeger op mn scooter was dat heel anders in ieder geval (A)

Wat ik wel naïef van mezelf vond was dat ik in mijn spijkerbroek achterop zat. Niet heel goede bescherming natuurlijk. Maar ik heb ook altijd commentaar op motorrijders in spijkerbroeken, dus dat mag ik nu ook niet meer zeggen. Ook al was het maar een klein stukje en zijn we niet op de snelweg geweest, zo ben ik niet opgevoed 😉 hahaha

Maar mijn ritje bij Sander achterop, want hij is de man met de motor, bracht ons naar Bloemendaal, naar Zandvoort, naar Aerdenhout en allerlei binnendoor weggetjes. Best een mooie route gepakt! En ik kan deze weer van mijn checklist halen, thanks Sander! 🙂

Oja, vergeten een foto te maken 😐 Dus dan maar een foto van de motor toen ie em net kocht hahahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *