Dit was het dan…

Wat een jaar! Wat een te gek en energiek jaar was dit! Wat ben ik blij met mijn voornemen en dat ik ook daadwerkelijk 52 nieuwe dingen heb gedaan, ervaren, geproefd, beleefd en gevoeld. Wat een heerlijke hilariteit!! Nooit gedacht dat ik er zo veel lol in zou hebben. En al helemaal niet dat er zo veel over gepraat zou worden! Het hield niet alleen mij bezig, maar ook jullie, mijn vrienden, familie, collega’s, vrienden-van en andere lezers. Met een gemiddelde van 67 lezers per blog ben ik super trots! Nooit gedacht! Het maakte niet uit op welk feestje ik kwam, er werd naar gevraagd. Uit de meest verschillende hoeken, op de meest onverwachte momenten. Maar dat zijn de leukste!

Mijn persoonlijke hoogtepunten waren natuurlijk het kopen van mijn huis en tante worden van Tessa ♥. Maar waar ik zelf het meest om gelachen heb of waar het meest over gesproken is, heb ik in een top 5 gezet:

1. Open Huizen Route als 1e date
2. Mensen shockeren (mayopot leeglepelen in de trein)
3. VentenVeiling
4. Speeddaten
5. Liften

Waar ik heel trots op ben: Dam tot Damloop

En als laatste, die ook het vermelden waard is: Handgeschreven liefdesbrief

Ik wil via deze weg jullie allemaal bedanken voor de hilariteit die dit blog me heeft gebracht. Voor de grandioze ideeën die jullie hadden. Voor de goede gesprekken. Voor de schaterlach in de kroeg. Voor de support. Voor de waanzinnige trots die jullie me geven. Ik kan jullie vertellen dat ik intens geniet van het leven en dat heeft heel direct te maken met Grandi-Joos. Nieuwe dingen doen, ook de kleine dingen, begin er aan, het doet je goed.

En ja, wat ga ik dan in 2015 doen? De meest gestelde vraag van deze week…

Ik ga niet meer wekelijks bloggen over de nieuwe dingen in m’n leven, maar hou het wel bij. Zo af en toe zal je dus van me horen (nieuwjaarsduik) 😉 Ik ben ook bezig met een ander Grandi-Joos idee, maar dat hou ik nog even voor mezelf. Voor nu: allemaal de beste wensen voor 2015. Ik hoop dat ik jullie afgelopen jaar heb geïnspireerd, misschien ga je het ook doen, ik hoop het! Laat het me vooral weten 😉 Proost!

Liefs, Joos

One thought on “Dit was het dan…

  1. T was leuk om je avonturen een beetje te mogen meebeleven door middel van je blogs.. Ben benieuwd naar je idee!!:) xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *